Tipărire

Păstrăm pământul

Scris in . Categorie: Stiri

Se estimeaza ca s-a vandut 30% din terenul arabil al Romaniei catre straini si arendat 10% cu drept de preemtiune. Macar in ceasul al XII lea trebuie sa ne implicam daca dorim ca in 10 - 20 ani sa mai putem vorbim de securitatea alimentara a Romaniei si sa nu ne trezim ca vom avea satele pustii si foarte multe pancarte cu PROPRIETATE PRIVATA, ACCESUL INTERZIS!

Tipărire

Pack Expo - mai mult decât industria ambalajelor

Scris in . Categorie: Stiri

Toamna aceasta se stabilește un nou punct de reper pentru industria ambalajelor prin organizarea PACK EXPO – târg pentru Europa de Sud-Est. În perioada 27 – 30 septembrie, ROMEXPO devine centrul de interes al marilor companii din domeniu, care vin să-și prezinte noutățile și să stabilească noi parteneriate.

Tipărire

Platforma www.transparenta-bugetara.gov.ro vine cu noi rapoarte

Scris in . Categorie: Stiri

Ministerul Finanțelor Publice își extinde platforma de Transparență Bugetară. De luni 18 aprilie 2016, pe lângă execuțiile bugetare detaliate, pot fi consultate și informații legate de datele agregate ale fiecărui ordonator principal de credite, de la nivel central și local. Asta înseamnă că, oricine consultă platforma, poate găsi totalul cheltuielilor și veniturilor realizate de ordonatorul principal și de instituțiile aflate în subordinea sa.