Tipărire

În data de 10 octombrie sărbătorim „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”

Scris in . Categorie: Stiri

Anul acesta se va sărbători pentru prima dată pe 10 octombrie „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite de la producători români.

Tipărire

Păstrăm pământul

Scris in . Categorie: Stiri

Se estimeaza ca s-a vandut 30% din terenul arabil al Romaniei catre straini si arendat 10% cu drept de preemtiune. Macar in ceasul al XII lea trebuie sa ne implicam daca dorim ca in 10 - 20 ani sa mai putem vorbim de securitatea alimentara a Romaniei si sa nu ne trezim ca vom avea satele pustii si foarte multe pancarte cu PROPRIETATE PRIVATA, ACCESUL INTERZIS!

Tipărire

Pack Expo - mai mult decât industria ambalajelor

Scris in . Categorie: Stiri

Toamna aceasta se stabilește un nou punct de reper pentru industria ambalajelor prin organizarea PACK EXPO – târg pentru Europa de Sud-Est. În perioada 27 – 30 septembrie, ROMEXPO devine centrul de interes al marilor companii din domeniu, care vin să-și prezinte noutățile și să stabilească noi parteneriate.